Aihearkisto: Tilat

KIRJASTON TILAT ovat asukasyhteistyön myötä esimerkiksi yhdistyksen tai muun toimijan kokoukseen/tapahtumaan maksuttomia. Vakituisia vuoroja ei tapahtumatilaan ole myönnetty. Uskonnollisten ja poliittisten yleisötilaisuuksien pitäminen ei ole mahdollista.

NUORISOTALON tilat ovat myös maksuttomia alueen yhdistyksille, jos kyseessä on kaikille avoin tapahtuma. Kaikki tilat ovat esteettömiä, ja käytössä on myös inva-WC.

TIlojen varauksessa auttaa koordinaattori: hertsikanpumppu at gmail.com

Herttoniemitalossa olevat tilat

Asukasyhteistyön myötä tilan varaaminen Herttoniemitalosta esimerkiksi yhdistyksen tai muun toimijan kokoukseen tai tapahtumaan on maksutonta. Herttoniemen kirjaston tiloja kannattaa kysyä kirjaston virkailijoilta, puh. 0931085080.  Kettutien nuorisotalon tiloja kannattaa kysyä nuoriso-ohjaaja Juha-Pekka Kyläkankaalta, puh. 0405904273.

KIRJASTO:
Kirjastolla on tilaa joka sopii erinomaisesti yhdistysten ja taloyhtiöiden kokouksille, asukasilloille, pieniin konsertteihin, suunnittelupäiviin ynnä muihin. Kirjastolle ei myönnetä vakituisia käyttövuoroja. Kirjaston tilat ovat käytössä kirjaston aukioloaikoina. Uskonnollisten ja poliittisten yleisötilaisuuksien pitäminen ei ole mahdollista.

NUORISOTALO:
Nuorisotalon tilat ovat asukkaiden käytössä silloin, kun siellä ei ole nuorisotalon omaa toimintaa. Tiloja löytyy sekä pienille kokouksille, perhejuhlille että isommille tapahtumille. Kaikki tilat esteettömiä ja tiloissa on myös inva-WC.

 

Kirjasto: Tapahtumatila

Näyttelytila,kuvaaja Anna KohoTapahtumatila sijaitsee kirjaston perällä ja on kooltaan noin 40 m². Tila on muokattavissa tilaisuuden luonteen mukaan. Tilaan saa istumapaikkoja n. 30 hengelle, pikkulapsia mahtuu jopa 50. Tilasta löytyvä tekniikka: videotykki, valkokangas, cd-soitin, kaiuttimet, vahvistin ja PlayStation 3 -pelikonsoli.

Kirjasto: Näyttelyseinä


NäytteNäyttelytilan seinä, kuvaaja Anna Koholyalueen seinän pinta-ala on noin 20 m² (korkeus 3 metriä ja leveys 7 metriä, maalattu valkoiseksi). Seinässä on kiinteä ripustusjärjestelmä, suoraan seinään ei voi kiinnittää. Näytteille voi asettaa valokuvia, maalauksia, kudonnaisia, patsaita. Paikallisia taiteentekijöitä suositaan. Tila varataan kerralla noin kuukaudeksi, mutta myyntinäyttelyä siinä ei voi järjestää.

Jatka lukemista Kirjasto: Näyttelyseinä

Nuorisotalo: Sali

sali-2-300x225Esiintymislava, videotykki. Tilaan mahtuu mukavasti n. 20-50 henkeä tilaisuuden luonteesta riippuen. Siirreltäviä tuoleja löytyy paljon, ja pöytiä voi liikutella muista tiloista. Tilassa voi pitää esimerkiksi liikunta- tai musiikkitapahtumia.