Hertsikan Pumppu -osuuskunta

pumppu_kuva11

Hertsikan Pumppu toimii Herttoniemitalossa paikallisten ihmisten äänenä ja yhteisöllisen toiminnan mahdollistajana. Pumppu on voittoa tavoittelematon, yleishyödyllinen osuuskunta, joka tukee asukkaiden aktiivisuutta oman asuinalueensa toiminnan ja tapahtumien ideoinnissa sekä järjestämisessä. Lisäksi Pumppu rakentaa paikallista yhteistyötä ja hyviä kohtaamisia talon kaikkien toimijoiden kesken. Toiminta tukee kaikkien asukkaiden – eri-ikäisten ja eritaustaisten ihmisten – kanssakäymistä.

Pumppu on palkannut Herttoniemitaloon asukastoiminnan koordinaattorin, joka tukee toiminnan järjestämisessä ja tiedottaa talon tapahtumista. Liittymällä Pumppuun voit parhaiten vaikuttaa Herttoniemitalon ja muun asukastoiminnan kehittämiseen.

Hertsikan Pumpun osuuskuntakokous on tiistaina 21.3. 2017 klo 17-20 Herttoniemen kirjastossa. Tule mukaan suunnittelemaan ensi vuoden toimintaa! Tule ja kerro ideasi, mitä kaikkea Pumppu voisi tehdä! Järjestämme koulutuksia, tilaisuuksia, retkiä yms. Osuuskuntakokouksessa valitaan myös hallitus – tarjoudu hallitukseen!

Liity Pumppuun!       Facebook