Hertsikan Pumppu -osuuskunta

pumppu_kuva11

Hertsikan Pumppu toimii Herttoniemitalossa paikallisten ihmisten äänenä ja yhteisöllisen toiminnan mahdollistajana. Pumppu on voittoa tavoittelematon, yleishyödyllinen osuuskunta, joka tukee asukkaiden aktiivisuutta oman asuinalueensa toiminnan ja tapahtumien ideoinnissa sekä järjestämisessä. Lisäksi Pumppu rakentaa paikallista yhteistyötä ja hyviä kohtaamisia talon kaikkien toimijoiden kesken. Toiminta tukee kaikkien asukkaiden – eri-ikäisten ja eritaustaisten ihmisten – kanssakäymistä.

Pumppu on palkannut Herttoniemitaloon asukastoiminnan koordinaattorin, joka tukee toiminnan järjestämisessä ja tiedottaa talon tapahtumista. Liittymällä Pumppuun voit parhaiten vaikuttaa Herttoniemitalon ja muun asukastoiminnan kehittämiseen.

Hertsikan Pumpun osuuskuntakokous oli 21.3. 2017 klo 17-20 Herttoniemen kirjastossa. Kokouksessa valittiin osuuskunnan hallitukseen Aino Rekola, Timo Ala-Vähälä, Teija Mäenpää, Juha Pykäläinen, Mirva Keski-Vähälä, Lotta Leiwo ja Mika Joukas. Järjestäytymiskokouksessaan 17.4. hallitus valitsi puheenjohtajaksi Aino Rekolan.

Hertsikan Pumppu -osuuskunta kartoitti vuoden 2017 loppupuolella ja vuoden 2018 alussa Herttoniemen alueen (Länsi-Herttoniemi ja Herttoniemenranta) asukastoimijoita: tilojen käyttäjiä, käytettävissä olevia tiloja sekä tilojen tarvetta. Lähivuosina poistuu merkittävä määrä nykyisin käytössä olevia tiloja (Asukastalo Ankkuri ja Herttoniemitalo). Tiedossa olevat tilat tulevassa Lähipalvelukeskus Hertsissä eivät välttämättä riitä kattamaan tilojen tarvetta. Yleinen arvio on, että asukastiloista ja erityisesti liikuntatiloista tulee olemaan pulaa. Lue raportti: Asukastilakartoitus 2018

Liity Pumppuun!       Facebook