Kursseja Herttoniemitalolla

Herttoniemitalolla kokeillaan kevään aikana muutamia kursseja: ”keski-ikäisten bändikurssi”, elävän mallin piirustuskurssi sekä taiji-kurssi.  Kurssikuvausten kohdalla on myös ilmoittautumislinkit.

”KESKI-IKÄISTEN BÄNDIKURSSI”
on suunnattu yhdessä soittamisesta innostuneille yli 29-vuotiaille aikuisille. Aikaisempaa kokemusta soittamisesta ei tarvita. Bändit koostuvat noin viidestä oppilaasta; soitinvaihtoehtoina ovat kitara, rummut, basso, koskettimet ja laulu. Bändiryhmät (alkeet ja jatko) jaetaan soittokokemuksen ja soitinmieltymyksen mukaan.

Kurssilla treenataan Kettutien nuorisotalon bändikämpässä. Opettajana toimii kokenut bändipedagogi Jussi Nikula, joka opettaa yhtyeitä ja rumpujen soittoa Pohjois-Helsingin Bändikoulussa. Kurssilla opitaan soittamalla. Et välttämättä tarvitse omaa soitinta, vaan voit käyttää soittotilan instrumenttia.

MILLOIN?  Kurssi järjestetään neljänä (4) peräkkäisenä lauantaina, 21.2, 28.2, 7.3. & 14.3. 2015. Bändit soittavat klo 12.15-13.45 (alkeet) ja 14.00-15.30 (jatko).

MITÄ MAKSAA? Kurssin hinta muodostuu osallistujien määrän mukaan. Kurssi toteutuu, kun osallistujia on vähintään kahdeksan, tällöin hinta on 110€/ hlö. Jos osallistujia tulee vähintään kymmenen, hinnaksi tulee 90€/bändiläinen. Enimmäisosallistujamäärä on yhteensä 14.

MITEN ILMOITTAUDUN?
Kurssille ilmoittaudutaan osoitteessa http://goo.gl/forms/p1BSM6a9bI.

Sitovat ilmoittautumiset tiistaihin 10.2. mennessä. Jos halukkaita on enemmän kuin tilaa, osallistujat arvotaan. Kurssipaikan saamisesta annetaan vahvistus to 12.2. ja vahvistamisen jälkeen maksu suoritettava heti pe 13.2.2015.

Lisätietoja kurssista Mikko Hosio puh. 050 348 5591 (iltaisin)
________________
ELÄVÄN MALLIN PIIRUSTUSKURSSI

Kurssi starttaa maaliskuussa kirjaston tiloissa. Kokoontumiset neljänä keskiviikkoiltana kello 18-19, alkaen 11.3.  Sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmille piirtäjille.

Lisätietoa tulossa pian ja ilmoittautuminenkin avautuu.

_____________